Color rendering, Bishop residence

Scroll down to content


This is a new Elevation Rendering just completed for a local project. The only big change is to remove the arbor that is part of the Parking Court. This type of rendering is now typical for me on larger scale residential projects where there is more going on than just typical foundation planting around the house. I will follow this up with other drawings. Posted by Hello

This is the place to comment.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: